Ventspils Augstskolā aizvadīti pavasara turnīri zolītes spēlē un novusā.

Novusa turnīrā spēkos mērījās astoņas komandas, starp kurām bija arī divi dāmu dueti. Komandas izlozētika sadalītas divās apakšgrupās. No pirmās grupas labāki izrādījās un iespēju turpināt tālāko cīņu par godalgotajam vietām izcīnīja Ivo Raškitis un Kristaps Zīle („RZ”), Jānis Trops un Matīss Maltisovs („GL&HF”), no otrās -. Jānis Andersons un Artūrs Dauģis ("The Cat Wins"), Mārtiņš Kaķītis un Raivis Rimkus ("Bez variantiem").


Izspēlējot vēl četras spēles, bija zināms vietu sadalījums. Trešo vietu ieguva komanda "Bez variantiem", aiz sevis atstājot ceturtās vietas ieguvējus „GL&HF”. Finālā tikās komandas "The Cat Wins" un „RZ”. Spēle bija spraiga, bet labāku sniegumu un novusa prasmes parādīja "The Cat Wins", izcīnot VeA Pavasara Novusa turnīra 2011 uzvarētāju titulu.

Savu prasmi zolītē centās pierādīt 16 dalībnieki. Tika spēlētas piecas kārtas, katra 40 min. Gara, un tika noskaidroti trīs zoles karaļi (attēlā). Par zelta kroņa ieguvēju kļuva Mikus Matisons, sudraba kroni nopelnīja Kaspars Šulcs, bet bronzas kroni ieguva Dainis Plāsis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: