Otrdien, 16. maijā, plkst. 18 koncertzāles “Latvija” lielajā zālē Mākslas izglītības kompetences centrs “Ventspils Mūzikas vidusskola” aicina ikvienu interesentu uz jaundarbu koncertu.

Koncerts solās būt ārkārtīgi krāsains: būs iespēja dzirdēt divus stīgu kvartetus, skaņdarbus stīgu instrumentiem un klavierēm, pūšaminstrumentiem un klavierēm, solo dziesmas, svītu ērģelēm, skaņdarbus dažādiem solo instrumentiem, un šo plejādi vēl papildinās opusi dažādiem oriģināliem kameransambļu sastāviem.

Skaņdarbu autori Paula Mazistaba, Samanta Stankus, Klāvs Berks, Ralfs Kalniņš un Rebeka Kostanda kompozīciju apgūst pie Latvijā un pasaulē atzītā komponista, Latvijas Lielas Mūzikas balvas laureāta Andra Dzenīša.
Savukārt Endia Auna, Elīna Bērziņa, Kate Elza Freimane, Alans Spirands, Edgars Zaurs – pie tikpat populārā un godalgotā skaņraža Riharda Dubras.

Programmu vadīs Mūzikas vēstures un teorijas nodaļas 1. kursa audzēknes Paula Mazistaba un Samanta Stankus, un viņu skolotāja un iedvesmotāja ir Ieva Rozenbaha, viena no Latvijas vadošajām muzikoloģēm.

Ieeja koncertā bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: