Cauri ziemas pelēcībai pamazām izlaužas arī pa kādam siltākam saules staram. Daba mostas un līdz putnu dziesmām vairs nav ilgi jāgaida. Bet jau pavisam drīz – 11. martā grupa “Zvaigžņu lietus” ar savām skanīgajām dziesmām pavasarīgu sajūtu radīs ikmēneša ballē Ventspils Kultūras centrā.

Šā gada oktobrī grupa “Zvaigžņu lietus” atzīmēs jau 30. jubileju. Savā pastāvēšanas laikā grupa ir apceļojusi visus Latvijas nostūrus no Ventspils līdz Rēzeknei, no Liepājas līdz Valmierai, kā arī koncertējusi Lielbritānijā, Īrijā, Zviedrijā un Somijā. Grupas sastāvā darbojas mūziķi – Alvis Grīnbergs (balss, akustiskā ģitāra), Armands Sviķis (taustiņinstrumenti), Gundars Minalgo (saksofons, balss), Ingus Lelis (solo ģitāra, balss), Guntis Kaģis (bungas) un Vairis Ausvalds (bassģitāra).

Kā ierasts, balle norisināsies Kultūras centra lielajā zālē, un apmeklētāji aicināti ierasties ar saviem groziņiem. Tematiskajā fotostūrītī katrs varēs sevi iemūžināt pavasarīgā noskaņā. Savukārt balles ietvaros sparīgākos deju soļus demonstrēs deju kolektīvu “Kurzeme” un “SenKurzeme” dejotāji.

Biļetes cena – 12 EUR.

Iepriekšpārdošanā tās iespējams iegādāties no 22. februāra plkst. 12.00 visās “Biļešu paradīzes” tirdzniecības vietās un internetā

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: