Zīmēšana ir lielisks veids, kā atbrīvot savu prātu un izbaudīt mirkli, ļaujoties līniju un krāsu burvībai. Ventspils Digitālais centrs aicina ikvienu interesentu atbrīvot savu radošo garu un 24. februārī piedalīties pilsētvides skicētājas Dainas Domašūtes meistarnīcā ''Zīmē viegli''!

Meistarnīcā ikvienam interesentam būs iespēja radošās pilsētvides skicētājas un vienkārši lieliskas personības Dainas Domašūtes pavadībā radīt visdažādākās ainas, izmantojot urban sketch jeb pilsētvides skicēšanas tehniku. Daina Domašūte ir pilsētvides skicētāja un ūdenskrāsu zīmola ''DeepDeepLight'' radītāja. Daina ir pārliecināta, ka, gluži tāpat kā elpot, arī zīmēt prot visi, viņa meklē aizvien jaunus rīkus un metodes, lai zīmējot justos brīvi un dalītos šajā sajūtā ar apkārtējo pasauli. Meistarnīcas dalībniekiem nav nepieciešamas nekādas priekšzināšanas, tikai vēlme lieliski pavadīt vakaru un ''pazīmēties''.

Meistarnīca ''Zīmē viegli'' norisināsies 24. februārī plkst. 16 – 18 Digitālās transformācijas centrā, Akmeņu ielā 5. Darbnīcā nepieciešamie materiāli tiks nodrošināti. Tāpat par papildu samaksu ikvienam tiks piedāvāta iespēja uzdrukāt savu zīmējumu uz krūzītes, kuru varēs saņemt 28. februārī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3. Dalības maksa meistarnīcā 12,83 EUR; krūzītes apdruka 3,51 EUR. Lai piedalītos meistarnīcā nepieciešams pieteikties, aizpildot anketu: www.adre.se/meistarnicazimeviegli.

Aktuālā informācija par pasākumiem un darbnīcām pieejama mājas lapā www.digitalaiscentrs.lv, Digitālā centra sociālajos tīklos Facebook un Instagram (@vdcentrs), kā arī Ventspils Digitālajā centrā, Akmeņu ielā 3, rakstot uz e-pastu macibas.vdc@ventspils.lv vai zvanot pa tālruni 63607607.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: