Lai iedrošinātu jauniešus būt radošiem un nebaidīties mēģināt radīt sev patīkamu un interesējošu pasākumu - biedrība ''Attīstības fabrika'' aicina jauniešus vecumā no 13 līdz 30 gadiem realizēt savas idejas, piesakoties Ventspils jauniešu iniciatīvu projektu konkursam.

Konkursa ietvaros jaunieši, izmantojot neformālās izglītības pieeju, iemācās projektu izplānot, uzrakstīt, kā arī pa posmiem saprot, kas ir nepieciešams, lai nokļūtu līdz paša pasākuma veiksmīgai realizācijai.

Līdz šim ir iesniegti neskaitāmi Ventspils jauniešu iniciatīvu projekti - ēdiena gatavošanas konkurss ''Bake-Off'', Ziemassvētku darbnīcas, spēļu vakari un vēl daudzas citas iniciatīvas. Taču vispopulārākā no tām ir visiem zināmā ''Šausmu trase'', kas tapusi par Helovīnu vakara neatņemamu tradīciju jau septiņu gadu garumā.

Biedrība aicina ikvienu jaunieti uzdrošināties veidot savus iniciatīvu projektus, gatavojot pieteikumu un arī organizējot norisi. Ar konkursa nosacījumiem un padomiem veiksmīgai projekta sagatavošanai var iepazīties Ventspils jauniešu portālā jauniesi.ventspils.lv sadaļā ''Iniciatīvu konkurss'', bet pie biedrības ''Attīstības fabrika'' konsultantiem var iegūt palīdzību un apmācības, lai iecere izdotos pēc iespējas labāk.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: