Trešdien, 18. maijā, plkst. 18 Pārventas bibliotēkā notiks tikšanās ar ceļotāju, grāmatu ''Nekaunīgais pingvīns'' un ''Uz Aļasku un atpakaļ'' autori Zani Eniņu.

Maija sākumā klajā nāca Zanes Eniņas nu jau otrā ceļojuma dienasgrāmatas atspoguļojums ''Uz Aļasku un atpakaļ''. Tajā autore dalās ar piedzīvoto ASV un Kanādā, kur satikās ar lāčiem, ar rokām skaloja zeltu un upēs baudīja karstos avotus.

Par sevi Zane saka, ka viņai dzīvē ir daudz aizraušanās, bet visvairāk viņai patīk – rakstīšana un ceļošana. Par to arī būs saruna tikšanās reizē, kura notiks Pārventas bibliotēkā.
    
Zane Eniņa ir kaislīga ceļotāja, kas pabijusi vairāk nekā 75 pasaules valstīs, un vairāku gadu garumā sakrāti vareni piedzīvojumu stāsti. Plašāku atpazīstamību Eniņa ieguva neilgi pirms ceļojuma uz Antarktīdu un Dienvidameriku, kad lūdza sabiedrības atbalstu savu sapņu piepildīšanai, uzsākot pūļa finansēšanas kampaņu jeb operāciju "Pingvīns". Zanei savu sapni izdevās piepildīt. Par līdzekļu piesaistīšanu šim ceļojumam un neaizmirstamo pieredzi tālajās zemēs viņa sarakstīja savu pirmo grāmatu "Nekaunīgais pingvīns".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: