Būšnieku ezera krastā darbu sākusi Būšnieku ezera laivu bāze, aicinot ikvienu makšķerēšanas entuziastu un atpūtnieku brīvo laiku pavadīt braucienā pa gleznaino ezeru.

Būšnieku ezera krastā - Staldzenes ielā 64 atrodas laivu bāze, kas piedāvā ne tikai laivu nomu, bet arī piknika vietas labiekārtotā ezera krastā. Šeit ir pieejamas 12 laivas un viens katamarāns aktīvai atpūtai, piedāvājot iespēju izvēlēties dažāda izmēra un ietilpības laivas, kas piemērotas makšķernieku un atpūtnieku vēlmēm.

Laivu un atpūtas vietu rezervāciju var pieteikt arī iepriekš, zvanot pa tālruni 22000509. Laivu bāzes darba laiks līdz 31. jūlijam ir no plkst. 5 – 22, savukārt no 1. augusta līdz sezonas noslēgumam – 30. septembrim ir no plkst. 5 – 21 katru dienu. Ja atpūtnieki vēlas doties braucienā ar savām personīgām laivām, tad laivu bāze bez papildu maksas sniedz iespēju izmantot labiekārtoto laivu nolaišanas vietu ērtākai piekļuvei ezeram.

Būšnieka ezers kļuvis par brīnišķīgu aktīvās atpūtas cienītāju objektu, kura īpašo dabas skaistumu tagad iespējams izbaudīt ne tikai peldētājiem un laivotājiem, bet arī velobraucējiem, skrējējiem, pastaigu mīļotājiem un arī ornitologiem. Projekta ''Dabas lieguma ''Būšnieku ezera krasts'' infrastruktūras pilnveidošana'' īstenošana pilsētas iedzīvotājiem un tās viesiem sniedz iespēju mērot 8 km maršrutu visapkārt Būšnieku ezeram - Būšnieku ezera dabas taka. Ap ezeru ir izbūvēta gājēju ietve un veloceliņš, izveidota 187 m metrus gara gājēju laipa un tās galā skatu platforma putnu vērošanai, labiekārtota peldvieta un piknika vietas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: