No februāra Ventspils Galvenā, Bērnu un Pārventas bibliotēka atsāk apmeklētāju apkalpošanu sestdienās. Bibliotēka ir atvērtas darba dienās no plkst.10 līdz18, bet sestdienās tās strādā no plkst.9 līdz 15. Svētdienās bibliotēkas slēgtas.

Gāliņciema, Ventspils Augstskolas un Mūzikas bibliotēkās darba laiks paliek nemainīgs – darba dienās tās ir atvērtas no plkst.10 līdz 18, bet sestdienās un svētdienās slēgtas.
Apkalpošanas punkts Ventspils slimnīcā pašlaik slēgts.

Kopš 2021. gada 15. novembra Ventspils bibliotēka organizē darbu atbilstoši Kultūras ministrijas vadlīnijām par kultūrvietu darbību epidemioloģiski drošajā režīmā. Bibliotēkā var apmainīt grāmatas, izmantot lasītavas pakalpojumus, izmantot datorus (līdz 30 minūtēm) un saņemt citus bibliotēkas pakalpojumus.

Apmeklētājiem, ierodoties bibliotēkā, jāuzrāda derīgs Covid-19 sertifikāts un personu apliecinošs dokuments. Bibliotēkas telpās jāievēro savstarpēja 2 metru distance (izņemot vienas mājsaimniecības pārstāvjus) un jālieto medicīnās sejas maskas vai respiratorus (izņemot bērnus līdz 7 gadu vecumam). Bērni līdz 12 gadu vecumam bibliotēku var apmeklēt tikai kopā ar pieaugušajiem, kuri var uzrādīt vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu. Bērniem no 12 gadiem jāuzrāda vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāts, vai testēšanas sertifikāts, vai laboratorijas izziņa par pēdējo 72 stundu laikā veiktu skrīninga testu ar negatīvu rezultātu.

Tiem, kuriem nav sertifikāta, ir iespēja saņemt grāmatas un žurnālus bezkontakta režīmā, iepriekš telefoniski vienojoties ar bibliotēkas darbinieku par saņemšanas laiku. Grāmatas un žurnālus iespējams rezervēt elektroniskajā katalogā https://ventspils.biblioteka.lv/Alise/lv/home.aspx, rakstot uz e-pasta adresi biblioteka@ventspils.lv vai pa telefonu (Galvenajai bibliotēkai uz tālr. numuru 63627364, pārējām bibliotēkas struktūrvienībām uz tālr. numuriem, kas norādīti bibliotēkas mājaslapā http://biblioteka.ventspils.lv/kontakti/).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: