Valstī izsludinātās ārkārtējās situācijas laikā no 9. novembra līdz 6. decembrim Ventspils bibliotēka, tāpat kā līdz šim, turpina lasītāju apkalpošanu klātienē.

Ventspils bibliotēkas struktūrvienības ir atvērtas to parastajā darba laikā, izņemot Ventspils Augstskolas bibliotēku, kurai no pirmdienas līdz ceturtdienai samazināts darba laiks no plkst.9 līdz 20, bet piektdienās un sestdienās tā būs atvērta tāpat kā līdz šim - no plkst.11 līdz 18.

Apmeklējot bibliotēku, obligāti jāievēro visi epidemioloģiskās drošības pasākumi - jādezinficē rokas, jālieto sejas aizsegs, kā arī jāievēro 2 metru distance.

Bibliotēkās vienam apmeklētājam jāparedz vismaz 10 m2  no publiski pieejamās telpu platības, līdz ar apmeklētāju skaits bibliotēkās būs ierobežots. Ārkārtējās situācijas laikā bibliotēkās nenotiks publiski pasākumi.

Ventspils bibliotēka turpina sniegt visus pamatpakalpojumus. Apmeklētāji tiek aicināti ievērot 30 minūšu laika limitu datora un interneta izmantošanai, kā arī avīžu un žurnālu lasīšanai uz vietas bibliotēkā.

Lasi vēl

Komentāri (1)

  • -2
    Latvija pāri visām! 10.11.2020, 15:41:47

    Iedomājos to skatu - stāv bibliotekāre ar hronometru rokā un saka apmeklētājam -
    ejiet prom, jūsu pusstunda pagājusi!
    Tagad esat bīstams!
    Nez ko pīpē visu šo murgu izfantazētāji?

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: