21. februārī plkst. 17.30 teātra nama ''Jūras vārti'' Lielajā izstāžu telpā notiks Liepājas mākslinieku grupas izstādes ''Piekrastes reljefs'' atklāšana, kā arī tikšanās ar izstādes autoriem.

2011. gadā Liepājas mākslinieku grupa aizsāka nozīmīgu tradīciju, Liepājas pilsētas dzimšanas dienā dāvinot mākslas darbu izstādi saviem tuvākajiem kaimiņiem. ''Piekrastes reljefs'' ir ceturtā liepājnieku izstāde Ventspilī. Tā solās būt starptautiska, jo piedalīties aicināti arī divi mākslinieki no Lietuvas - Vitālija Petraitīte un Petras Saulenas. Zīmīgi, ka abi mākslinieki nāk no Klaipēdas un tas šoreiz ir būtisks fakts, jo tādējādi arī šo autoru daiļrade tikusi ieausta mūsu Baltijas jūras piekrastes reljefā. Ventspili izstādē pārstāvēs mākslinieks, gleznotājs Jānis Kupčs.

Domubiedru grupa, kas ikreiz veido izstādes ekspozīciju ir mainīga, tomēr tās centieni sniegt pēc iespējas plašāku ieskatu mākslinieku daiļradē paliek aizvien nemainīgi. Izstādei izraudzīti 12 mākslinieku gleznas, fotogrāfijas un objekti.

Izstāde apskatāma līdz 22. martam.

Ieeja bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (1)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: