Teātra nams “Jūras vārti” sadarbībā ar Olimpisko centru “Ventspils” rīko plakātu konkursu ikvienam vecumā no 13 līdz 25 gadiem.

Plakātu konkursa mērķis ir izveidot interesantu, mūsdienīgu plakāta noformējumu “Pasākumu cikla jauniešiem” popularizēšanai Ventspilī un Ventspils novadā, tādā veidā iesaistot jaunatni pasākuma vizuālā tēla veidošanā un veicinot interesi par šī pasākuma būtību jauniešu vidū.

Katram konkursa dalībniekam, ar saviem spēkiem un materiāltehniskajiem līdzekļiem jārada māksliniecisks darbs – plakāts – “Pasākumu cikls jauniešiem” vides reklāmai. Konkursā aicināts piedalīties ikviens radošs cilvēks vecumā no 13 līdz 25 gadiem, kurš var arī nebūt profesionāls mākslinieks.

Kā jebkurā konkursā uzvarētāji tiks apbalvoti. Trīs labāko darbu autori saņems ielūgumus uz Jauniešu cikla pasākumiem. Konkursa uzvarētāja plakāts tiks nodrukāts un izmantots masu medijos, pasākumu popularizēšanai. Labākā darba autors arī saņems ieejas kartes divām personām Piedzīvojuma un Ūdens piedzīvojumu parkā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: