"Jūras vārtos” šodien plkst. 18:00 notiks kinolektorijs, kurā demonstrēs jauno latviešu spēlfilmu “Seržanta Lapiņa atgriešanās”.

 Kinolektorijā piedalīsies galvenās lomas atveidotājs Andris Keišs, kā arī filmas radošais kodols - režisors Gatis Šmits un scenārija autors Jānis Nords. Filma apskatāma būs arī 29. un 30. janvārī plkst 16:00.

Atguvies pēc ārvalstu misijas, seržants Krists Lapiņš ievācas klusā Āgenskalna dzīvoklī. Izrādās, civilā dzīve sagādā ne mazāk pārbaudījumu: vannasistabā spiedz blondīne, pie durvīm klauvē okšķeris, greizsirdīgs "biezais" draud norakt un kāds policists atzīstas mīlestībā. Krista jaunajā dzīvē nekas nav tā, kā izskatās.

Latviešu spēlfilma “Seržanta Lapiņa atgriešanās” ir asprātīgs mūsdienu Latvijas portretējums, kas stāsta par četriem rīdziniekiem, kas nonāk pārsteidzošu notikumu virpulī. Galvenajās lomās – izcilie Jaunā Rīgas Teātra aktieri. Filmas režisors – Gatis Šmits. Pirms izrādīšanas Rīgā “Seržanta Lapiņa atgriešanās” piedalījusies nozīmīgākajā kinofestivālā Āzijā – Pusanā, Dienvidkorejā.

Lomās: Andris Keišs, Guna Zariņa, Gatis Gāga, Vilis Daudziņš, Kaspars Znotiņš, Baiba Broka, Linda Šingireja (Lily).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: