Skolēnu pavasara brīvlaikā, no 11. līdz 15. martam, Bērnu bibliotēka un Pārventas bibliotēka aicina skolēnus uz pasākumiem – radošajām darbnīcām, animācijas filmu skatīšanos un galda spēļu spēlēšanu, kā arī izvēlēties kādu labu grāmatu, ko palasīt brīvajos brīžos.

No 11. līdz 15. martam katru dienu Bērnu bibliotēkā plkst. 12 notiks kopīga animācijas filmu skatīšanās, bet plkst. 14.30 visi aicināti uz galda spēļu pēcpusdienu. Arī Pārventas bibliotēkā 11. un 13. martā plkst. 12 notiks animācijas filmu demonstrējumi.

Tie, kam patīk darboties radoši, būs iespēja apmeklēt dažādas radošās darbnīcas:

11. martā plkst. 13.30 Bērnu bibliotēkā „Krāšņie papagaiļi”;

12. martā plkst. 14 Pārventas bibliotēkā „Papīra rokdarbi”;

13. martā plkst. 13.30 Bērnu bibliotēkā „Spēlēsim teātri”;

14. martā plkst. 13.30 Bērnu bibliotēkā „Veidojam ar 3D pildspalvām” un plkst. 14 Pārventas bibliotēkā „Krāsainās lentīšu saulītes”;

15. martā plkst. 14 Pārventas bibliotēkā „Papīra rokdarbi”.

12. martā plkst. 16 1.-4. klašu skolēniem Bērnu bibliotēkā notiks kanisterapijas nodarbība „Lasīsim kopā ar sunīšiem”. Lai piedalītos nodarbībā, nepieciešams iepriekš pierakstīties, zvanot pa tālruni 63627361.

Ventspils Bērnu bibliotēkā turpinās grāmatu lasīšanas akcija „Grāmatu bingo”. Lai tajā piedalītos, pie bibliotekāres jāsaņem īpaša kartotēka, kurā norādītas, kādas grāmatas jāizlasa, piemēram, grāmatu, kurai ir zils vāks vai tādu, kurā galvenie varoņi ir dzīvnieki, vai grāmatu, kuru ieteikuši vecāki. Tad, kad visas ailītes kartotēkā būs izsvītrotas un grāmatas izlasītas, čaklie lasītāji saņems pārsteiguma balvu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: