Jaunrades namā un Kultūras centrā notika Ventspils izglītības iestāžu vokāli instrumentālo ansambļu, instrumentālo kolektīvu un popgrupu festivāls – konkurss „No baroka līdz rokam”. Kopumā konkursā piedalījās 14 kolektīvi.

Kolektīvi sacentās trīs kategorijās: instrumentālie ansambļi, popgrupas un vokāli instrumentālie ansambļi. Uz konkursa reģionālo kārtu, kas norisināsies 12. februārī Talsos, ir izvirzīti tie kolektīvi, kuri pilsētas atlases kārtā ieguvuši I pakāpes diplomu.

Reģionālā kārtā Talsos startēs Ventspils Centra sākumskolas zvanu ansamblis “Saules zvani” un metāla pūšaminstrumentu kvartets no instrumentālo ansambļu kategorijas, kā arī seši kolektīvi no vokāli instrumentālo ansambļu kategorijas: Ventspils Centra sākumskolas ansambļi “Jautrie draugi” un “Windy Temper” un Ventspils Jaunrades nama ansambļi “The waves”, “The Catfish”, “Maximus” un “AudioFrag”.

Žūrijas sastāvā bija Talsu novada Bērnu un jauniešu centra ģitārspēles studijas “N” vadītājs Normunds Priednieks, Privātās interešu izglītības iestādes “Dziesmu skola” direktore, ansambļa vadītāja un vokālā pedagoģe Baiba Veismane-Rezonga, Talsu Mūzikas skolas direktors, Talsu pūtēju orķestra vadītājs un Talsu Bērnu un jauniešu centra pūtēju orķestra vadītājs Raitis Rērihs, kā arī Talsu Valsts ģimnāzijas vokāli instrumentālā ansambļa vadītājs Singurs Zariņš.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: