29. janvārī plkst.10 Jaunrades namā un plkst.11:15 Kultūras centrā norisināsies ikgadējā Ventspils izglītības iestāžu vokāli instrumentālo ansambļu, instrumentālo kolektīvu un popgrupu festivāla - konkursa “No baroka līdz rokam” atlases kārta.

Konkursā “No baroka līdz rokam” piedalās dažādu vecuma vokāli instrumentālie ansambļi, džeza kolektīvi un ansambļi, instrumentālie ansambļi, tautas mūzikas ansambļi un popgrupas. Konkurss veicina jauniešu līdzdalību kolektīvajā muzicēšanā, kā arī ir lieliska iespēja kolektīviem sevi parādīt plašākai publikai un rosināt kolektīvu māksliniecisko attīstību.

Konkurss norisināsies divās norises vietās:

plkst. 10 Jaunrades namā (uzstājas akustiskās grupas un popgrupas);

plkst. 11:15 Kultūras centrā (uzstājas vokāli instrumentālie ansambļi).

Konkursā piedalīsies Jaunrades nama popgrupas “Rakari” un “Pipari”, instrumentālie ansambļi “The Waves” un “Sweet Sixteen”, grupas “Maximus”, ”Audio Frag” un “The Catfish”, kā arī Centra sākumskolas vokāli instrumentālie ansambļi “Jautrie draugi” un “Windy Temper”, instrumentālie ansamblis “Saules zvani”, blokflautu ansamblis “Stabulītes”, metāla pūšaminstrumentu kvartets un Ventspils Valsts 1. ģimnāzijas instrumentālais ansamblis “Trompešu trio”.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: