Pirmdien, 1. oktobrī, plkst. 13 Galvenā bibliotēka aicina uz tikšanos ar rakstnieci, aktrisi un mūziķi Ilonu Balodi - Ūdri.

Literatūrā Ilona Balode dzīvīgi un trauksmaini ienāca ar darbu “Rīga – Pekina jeb ceļošana un izdzīvošana ne-sezonā”, kas ātri vien iekļuva pirktāko grāmatu augšgalā. Grāmatā aprakstīts Ilonas un Ūdrīša ceļojums 16 valstīs vairāk nekā 7 mēnešu garumā, kurā abi devās bez finansiāliem iekrājumiem, paļaujoties uz veiksmi, ļaužu labvēlību un savu izturību.

Nu jau vairākus gadus Ilona kopā ar ģimeni - vīru un dēliņu Bārtu dzīvo Ventspilī, savās dzimtajās mājās. Neskatoties uz pārbaudījumiem un grūtībām, Ilona raksta jaunu grāmatu. “Ielu muzikantu piezīmes” būs dokumentāls stāsts par viņiem abiem un viņu astoņiem gadiem kopā.

Pasākumu vadīs Andra Konste.

Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Lasi vēl

Komentāri (3)

  • 0
    Andris R. 29.09.2018, 10:49:46

    Viss jau būtu jauki, bet kā strādājošs cilvēks var tik darbadienas vidū uz pasākumu.Ne jau tikai bezdarbnieki un pensionāri grib paklausīties.

  • 0
    vent_biblioteka 01.10.2018, 09:27:29

    Tikšanās ar Ilonu Balodi-Ūdri norisinās Valsts Kultūrkapitāla fonda finansētā projekta "Rakstītājs-Lasītājs" ietvaros. Projekta mērķauditorija ir vidusskolu audzēkņi, tāpēc arī pasākums notiek skolēniem piemērotā laikā. Aicinām pievienoties visus interesentus, kuri tobrīd nav aizņemti darba vai citos pienākumos!

  • 0
    Nif nifs 01.10.2018, 13:09:12

    Vidusskolnieki, ja vien pasākums nav iekļauts kādu stundu ietvaros, skolā ik dienas mācās līdz vismaz 15.30...

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: