Daudziem ventpsilniekiem un novada ļaudīm tūlīt sāksies neaizmirstams notikums – XXVI Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki. Aicinām iesūtīt foto, video un aprakstus!

Jau rīt pirmie mūsu pilsētas kolektīvi – sieviešu koris Venda ar diriģentēm Anitru Niedru un Rudīti Tālbergu, kā arī diriģenta Aigara Meri vadītais jauktais koris Ventspils dodas uz galvaspilsētu, lai iekārtotu savas pagaidu mājas un jau rīt godam parādītu sevi Koru karu finālā, kas norisināsies Latvijas Universitātes Lielajā aulā. Svētdien visi kolektīvi vienosies Dziesmu un Deju svētku dalībnieku gājienā, un pēc tam sekos daudzi citi svētku notikumi un gatavošanās tiem. Aicinām Ventspils pilsētas un novada kolektīvu dalībniekus un arī koncertu un pasākumu apmeklētājus dalīties ar svētku laikā piedzīvoto, sūtot foto, video un arī aprakstus. Foto un video materiālus no mēģinājumiem, koncertiem, no dalībnieku sadzīves un atmosfēras galvaspilsētas ielās, lūdzu, sūtiet uz e-pasta adresi petrini@ventasbalss.lv, un jūsu uzņemto ievietosim portālā ventasbalss.lv.

Savukārt, ja vizuālajam materiālam esat gatavi pievienot aprakstu par svētku laikā piedzīvoto, lūdzam, izmantot e-pasta adresi liga@ventasbalss.lv. Tas noderēs publicēšanai laikrakstā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: