“Jūras vārtos” 11. janvārī plkst. 19:00 skatāma aizraujošā Reja Kūnija komēdija “Precējies nav miris”, kuru iestudējis režisors Valentīns Maculēvičs.

 Situāciju komēdijas pamatā ir amizants stāsts par taksometra šoferi Džonu Smitu, kurš  ir laimīgs ģimenes cilvēks ar sakārtotu dzīvi. Pēkšņs nelaimes gadījums pārtrauc mierīgo dzīves plūdumu un stingri noteikto grafiku, pēc kura viņš dzīvojis… ar divām laulātajām draudzenēm uzreiz!

Komēdija vairāk domāta sievietēm, uzskata režisors: "Kaut gan tas būs tāds vīru iestudējums. Sievietes ar interesi atklās jaunumus vīriešu psiholoģijā. Savukārt vīrieši, es vismaz ceru, šo to atcerēsies... un notrauks asaru. Tās būs mūsu kopējās veču asaras."

Lomās: Mērija Smita kundze – Gunta Virkava (Nacionālais teātris); Barbara Smita kundze – Inga Aizbalte, Džons Smits – Jānis Reinis (Nacionālais teātris), Stenlijs Gārdners – Bruno Libauers, Kriminālinspektors Trautons – Ulvis Kravalis, Kriminālinspektors Porterhauss – Kristiāns Karēļins, Bobijs Frenklins – Jānis Gaveika.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: