Ventspili apmeklēja 37 galvenokārt loģistikas studenti un mācībspēki no četrām Baltkrievijas universitātēm. Vizītes ietvaros viņi iepazinās ar Ventspils brīvostu, termināļiem, kā arī apskatīja Ventspils skaistākās vietas un viesojās Livonijas ordeņa pilī.

Baltkrievu studenti un mācībspēki iepazinās ar Ventspils brīvostas iespējām, apmeklēja Baltijā lielāko un tehnoloģiski modernāko naftas produktu pārkraušanas uzņēmumu Ventspils nafta termināls un daudzfunkcionālo pārkraušanas centru - ro-ro, konteineru un ģenerālkravu termināli Noord Natie Ventspils Terminals, pabija zinātnes un tehnoloģiju muzejā Kurzemes Democentrs, iepazīstot Kurzemē ražotos tehnoloģiskos produktus un apskatot interaktīvās ekspozīcijas, kā arī devās ekskursijā pa Livonijas ordeņa pili un apmeklēja Ventspils skaistākās vietas.

Baltkrievu studentiem un mācībspēkiem ik gadu ir iespēja doties izglītojošās ekskursijās uz Eiropas Savienības valstīm, šogad arī Ventspils tika izvēlēta kā viena no galamērķiem un iekļauta Baltijas un Skandināvijas valstu loģistikas un informācijas tehniskais atbalsts tūres programmā. Izglītojošās ekskursijas organizē Baltkrievijas Ekonomikas universitātes mācībspēki sadarbībā ar starptautisko sakaru centru GORUP.

Ventspili apmeklēja Baltkrievijas Ekonomikas universitātes, Baltkrievijas Tehniskās universitātes, Baltkrievijas Informātikas un Radioelektronikas universitātes un Baltkrievijas Transporta un Tūrisma universitātes bakalaura un maģistratūras studenti, kuri pārstāvēja tādas specialitātes kā loģistiku, inženierus, mehāniķus, mārketingu, biznesa vadību u.c.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: