Ventspils neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā laika posmā no 15. līdz 22. janvārim izpildīti 193 izsaukumi. Hospitalizēti 103 pacienti, no tiem 15 bērni. No visiem pacientiem 25 atradušies alkohola reibumā.

Uzsniegot sniegam, traumas, paslīdot uz ietvēm, gūst arvien vairāk cilvēku, pārsvarā tie ir vecāka gadagājuma ļaudis. Pagājušās nedēļas laikā, paslīdot uz ietves, traumas guvušas piecas sievietes vecumā no 70 līdz 82 gadiem un 49 gadus vecs vīrietis. Visas kundzes ar ciskas kaula lūzumu tika nogādātas ārstniecības iestādē. Kungs ar iespējamu potītes lūzumu arī tika aizvests uz slimnīcu.

Kāds 42 gadus vecs vīrietis arī cieta no ziemas aukstuma, jo ilgstoši uzturējās nekurinātā dzīvoklī. Vīrietis ar ķermeņa atdzišanu tika nogādāts ārstniecības iestādē. Vīrietis atradās alkohola reibumā.

22 gadus veca sieviete, nejauši uzlejot sev virsū verdošu ūdeni, guva termiskus abu augšstilbu apdegumus. Sieviete nogādāta slimnīcā.

Ventspils novada Ugāles pagastā 61 gadus vecs vīrietis, krītot no jaunceltnes sastatnēm, guva vaļēju galvas brūci un tika nogādāts ārstniecības iestādē. Kāds cits 42 gadus vecs vīrietis, krītot no šķūnīša jumta, lauza potīti un arī tika nogādāts slimnīcā. 55 gadus vecs vīrietis, ejot pa kāpnēm, paklupa un krita. Kritiena rezultātā viņš guva ceļa locītavas mežģījumu un, mediķu aprūpēts, devās uz slimnīcu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: