Piektdien, 19. janvārī, plkst. 17 Galvenā bibliotēka aicina uz tikšanos ar Karīnu Račko, kuras nesen izdotais kaisles, spriedzes un jutekliskuma piesātinātais debijas romāns ​“Saplēstās mežģīnes” ir kļuvis par sensāciju.

Grāmata tika izdota pagājušā gada oktobrī un šobrīd tā joprojām ir viena no visvairāk pirktajiem izdevumiem “Zvaigzne ABC” un “Jāņa Rozes” grāmatnīcās.

“Saplēstās mežģīnes” ir stāsts par ļoti intensīvām kaislībām, par divu cilvēku emocionālo un seksuālo ceļu vienam pie otra, veidojot attiecības, kuras no malas varētu šķist pilnīgi nepareizas. Zināmā mērā autore noteikti var justies kā psihoterapeite. Karīna to apstiprina: “Katrā ziņā centos tāda būt - tā ir sfēra, kas mani kā mediķi interesē un saista. Centos analizēt raksturus, rīcības motīvus. Priecājos, ja man tas izdevies.”

Autori pašu aizrauj visdažādākā literatūra. “Esmu izlasījusi veselu kaudzi erotiskās literatūras, taču mana visu laiku mīļākā grāmata ir “Gredzenu pavēlnieks”. Vēl ļoti patīk Bukovskis, Oskars Vailds.”

Karīna Račko ir dzimusi Ventspilī. 2012.gadā absolvējusi Rīgas Stradiņa universitātes Stomatoloģijas fakultāti, pilnveidojusi teorētiskās zināšanas un praktiskās iemaņas Norvēģijā un ASV.

Pēc romāna izdošanas un bērna kopšanas atvaļinājuma viņa nolēmusi praktiskajā zobārstniecībā neatgriezties un izmantot iespēju strādāt akadēmiskajā sfērā, savienojot šo darbu ar rakstīšanu. Jau februāra beigās apgāds “Zvaigzne ABC” izdos Karīnas Račko otro erotisko romānu “Debesis pelnos”. Uzsākts darbs pie trešā romāna.

“Izmantošu iespēju, ka man ir tās dažas brīvās dienas nedēļā, ko varu atļauties veltīt rakstīšanai. Tā ir pavisam cita sajūta, kad saproti, ka no rīta celies un darbs, kas jādara, patiesībā nav darbs, bet gan sirdslieta, aicinājums. Man ir liels prieks, ka esmu atradusi savus lasītājus, kuriem tas, ko es rakstu, ir vajadzīgs, “ saka Karīna.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: