Ventspils neatliekamās medicīniskās palīdzības dienestā laika posmā no 8. līdz 15. janvārim izpildīti 167 izsaukumi. Hospitalizēti 102 pacienti, no tiem 19 bērni. No visiem pacientiem 16 atradušies alkohola reibumā.

11 gadus veca meitene, skrienot skolā pa kāpnēm, krita un guva muskuļu un cīpslu bojājumu. Bet kādai 15 gadus vecai meitenei kļuva slikti un viņa zaudēja samaņu. Krītot meitene guva galvas sasitumu. Abas jaunietes tika nogādātas ārstniecības iestādē.

Trīs gadus vecs zēns, skrienot pa istabu un turot rokā flomasteru, krita un traumēja aci. Divus gadus vecs zēns, arī skrienot, guva virspusēju galvas traumu, atsitoties pret sienu. Sešus mēnešus vecs mazulis guva virspusēju galvas ievainojumu, jo, vecāku nepieskatīts, izkrita no gultas. Visi cietušie nogādāti ārstniecības iestādē.

Atrodoties savā darba vietā un strādājot ar smago automašīnu, traumas guvis 58 gadus vecs vīrietis. Vīrietim, atrodoties uz automašīnas, paslīdēja kāja un viņš krītot atsitās pret automašīnas korpusu. Ar galvas sasitumu un galvas smadzeņu satricinājumu vīrietis tika nogādāts slimnīcā.

56 gadus vecs kungs reibuma stāvoklī tika nogādāts ārstniecības iestādē ar galvas sasitumu, jo viņu notrieca automašīna. Vīrietis atradās alkohola reibumā un tika nogādāts ārstniecības iestādē.

Krimināltraumas guva trīs cilvēki - divi vīrieši, kuri atradās alkohola reibumā, un viena sieviete. Visi cietušie nogādāti slimnīcā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: