Ventspils Bērnu bibliotēka un Pārventas bibliotēka no 26. līdz 29. decembrim bērnus aicina apmeklēt radošās darbnīcas, animācijas filmu rītus, pēcpusdienas un vakarus, kā arī uzspēlēt galda spēles kopā ar draugiem vai radiem un, protams, palasīt grāmatas.

Otrdien, 26. decembrī, plkst. 10.30 Pārventas bibliotēkā notiks radošā darbnīca bērniem „Jaunais gads pie sliekšņa klāt”, savukārt Bērnu bibliotēkā plkst. 12.00 notiks animācijas filmas „Filmiņa par tīģeri” skatīšanās. Pēc tam, plkst. 14.00 bērni kopā ar bibliotekāri aicināti lasīt Margaritas Stārastes pasaku „Pasakaini sniegi snieg” un pēc tam radošajā darbnīcā zīmēt sniegavīrus, bet plkst. 14.30 – kopā skatīties animācijas filmu „Ledus laikmets”.

Trešdien, 27. decembrī, plkst. 12.00 Bērnu bibliotēkā animācijas filmu rītā būs iespēja noskatīties multfilmu „Ledus sirds”, bet plkst. 14.30 radošajā darbnīcā „Svētku galds” izgatavot svētku galda trauku paliktnīšus. Arī Pārventas bibliotēka šajā dienā plkst. 14.00 aicina bērnus uz radošo darbnīcu „Jaunais gads pie sliekšņa klāt”. Savukārt vakarā, plkst. 17.00, Bērnu bibliotēkā notiks animācijas filmu vakars, kurā skatīsimies multfilmu „Ledus laikmets – lielā sadursme”.

Ceturtdien, 28. decembrī, plkst. 12.00 Bērnu bibliotēkā notiks animācijas filmu rīts, kurā bērni aicināti noskatīties multfilmu „Varenais Ričards”, bet vakarā plkst. 17.00 – multfilmu „Smurfi”. Savukārt Pārventgas bibliotēka gaidīs bērnus uz radošo darbnīcu, kas notiks plkst. 14.00.

Piektdien, 29. decembrī, Bērnu bibliotēkā būs iespēja noskatīties animācijas filmu „Supersuns bulta” (plkst. 12.00) un „Pūķa pavēlnieks” (plkst. 17.00). Pārventas bibliotēka plkst. 14.00 gaidīs ciemos bērnus, kas vēlas radoši padarboties.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: