No šodienas līdz 18. novembrim kinoteātrī "Rio" būs skatāma filma "AMAYA", kuru veidojis starptautiski atzīts latviešu režisors Māris Martinsons un kuru Latvija ir izvirzījusi ASV Kinoakadēmijas balvai "Oskars" par labāko ārzemju filmu.

Šodien plkst. 18.00 pirms filmas pirmizrādes Ventspilī kinoteātrī „Rio" paredzēta tikšanās ar filmas režisoru Māri Martinsonu. Tās laikā būs iespējams uzzināt, kas režisoru iedvesmojis kino darbam un kā tapusi filma. Tāpat būs iespēja uzdot režisoram sev interesējošus jautājumus.

 

"AMAYA" ir stāsts par romantiķi Polu, kurš pēc dramatiskas šķiršanās no mīļotās Lori dodas klejojumos pa pasauli. ASV, Čīle, Japāna, Indija, Taizeme… Ir pagājuši trīs gadi un Pols attopas Honkongā. Šeit liktenis vīrieti saved kopā ar sievieti vārdā Amaya un viņas mazliet komisko ģimeni.

Savdabīgais rietumnieks Pols, piesakoties masāžas kursos Amayas vīra brāļa Tao masāžas salonā, iepazīstas ar skaistuli Jasmine. Bet pagātnes jūtas negrib pierimt, un tās atdzimst pašā negaidītākajā laikā un vietā. Trīs dažādas sievietes palīdz Polam izdzīvot vēl nepieredzētas mīlestības, ilgošanās, prieka un šķiršanās izjūtas un no jauna atrast dzīves pilnasinību.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: