25. jūlijā, plkst. 21.00, centrālajā Ventspils pludmalē, smilšu skulptūru festivāla ietvaros notiks muzikāli poētisks vakars “Sunset Fest”. Aplūkojot smilšu skulptūras, apmeklētāji varēs izbaudīt īpaši romantisku atmosfēru, ko radīs elektroniski meditatīva un klasiskā mūzika, poētiska performance un laikmetīgais balets.

Koncertprogrammā piedalīsies talantīgā latviešu dziedātāja, dziesmu autore Alise Ketnere, kas uzstājas ar pseidonīmu Fox Lima.  Talantīgā dziedātāja Fox Lima ir uzvarējusi konkursā, ko organizējis grupas “Einigma” līderis, kā arī strādā oriģinālā, filozofisku domu piesātinātā mūzikas žanrā, kas vienaldzīgu neatstās nevienu klausītāju.


Konceptuālo muzikāli poētisko programmas daļu veidos talantīgais autors no Rīgas – viens no slavenās latviešu radošās apvienības “Orbīta” veidotājiem – Sergejs Timofejevs.


Studijas “Demo”dejotāji no Tukuma kustēsies vienā ritmā ar dabu – līdzīgi kā to dara jūras viļņi.


Instrumentālais saksofona un kontrabasa duets (Renārs Lācis un Ilmārs Priede ) papildinās atmosfēru, piešķirot īpašas nokrāsas šajā muzikālajā saulrieta festivāla programmā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: