14. decembrī jau septīto gadu Ventspilī un piekto gadu Ventspils baptistu lūgšanu namā norisinājās labdarības koncerts „No debesīm es atnesu...”.

Arī šoreiz lūgšanu namu piepildīja gaiša, silta, labestīga un sirsnīga atmosfēra. Pateicoties ventspilnieku dāsnumam, šogad tika saziedoti līdzekļi 1845.75 eiro, 13.04 latu un 3,04 litu apmērā.

Apskati foto!

Politiskās partijas „Latvijai un Ventspilij” valdes priekšsēdētājs un pasākuma sponsors Aivars Lembergs pateicās visiem, kuri palīdzēja savākt līdzekļus atbalsta centra ģimenēm un bērniem ar īpašām vajadzībām „Cimdiņš” bērniem, kā arī aicināja ikvienu domāt par labajiem darbiem, ko mēs ikviens varam paveikt.

Koncerta organizētāji īpaši pateicas Lūcijai Boitmanei un popgrupai „Jūras akmentiņi”, muzikālajai Dravnieku ģimenei, pasākuma vadītajai Danai Reizniecei-Ozolai, Ventspils baptistu draudzes mācītājam Pēterim Tervitam un visiem, kuri ar savu laiku un ieguldīto darbu palīdzēja tapt brīnišķīgam un sirsnīgam koncertam, kā arī visiem tiem, kuri ziedoja līdzekļus atbalsta centra „Cimdiņš” bērniem.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: