Ventspils muzejā Livonijas ordeņa pilī 6.decembrī no plkst. 12:00 līdz 15:00 Pils rūķi un Rūķene Neta gaidīs visus mazos un lielos dāvanu darinātājus savās darbnīcās 6. decembrī no plkst. 12 līdz 15.

Piparkūku faniem būs iespēja pašiem ķerties pie darba Piparkūku darbnīcā, kuru atbalsta konditoreja Ventspils Kārumnieks. Bet par Ceptoābolu kārotājiem, kurus, kā allaž gaidīsim pie pils pavarda, šogad rūpējas z/s Kalnarāji. Turklāt, pie pils pavarda būs iespēja ne tikai ieraudzīt, bet arī nogaršot zilivioletos pils dārza brīnumus - violeto kartupeļu šķirni no 1817. gada, kas pat pagatavota saglabā savu kartupeļiem neprātīgo – ceriņu krāsu.

Kamēr rūķu darbnīcās taps Sniegavīri, Pērļu rotājumi, Ziepju zvaigznes, Svētku smaržas un pat mazi Koka Nikolaji, tikmēr pie pils egles no plkst. 13 sāksies svētku koncerts.

Svētkus iedejos horeogrāfijas ansamblis Konfetti (vad. Ļ.Basmanova) un Mūzikas skolas mazie rūķi, bet plkst. 14.30 Nikolaja dienas norises ar dažādām Ziemassvētku melodijām noslēgs Ventspils Mūzikas skolas jau izaugušie rūķi.

Kamēr lielākie bērni slepeni un ne tik slepeni darinās dāvanas pils darbnīcās, mammas un tēti tiek gaidīti 4. stāvā izstādē par virtuves vēsturi, kur būs vēl kāda pils dārzā izauguša nedaudz piemirsta auga degustācija- cigoriņu kafija- tikai sestdien un tikai Nikolaja dienā!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: