Jau piekto gadu pilsētas stadionā tika dots starts Sezonas noslēguma skrējienam Ventspilī, kuru organizēja Maratona kluba sadarbībā ar Ventspils pilsētas domes Sporta pārvaldi un Olimpisko centru „Ventspils”.

Apskati foto!

Skriešana notika pa Olimpiskā centra „Ventspils” teritoriju un Reņķa dārzu. Pasākuma finišs un apbalvošana notika Olimpiskā centra „Ventspils” vieglatlētikas manēžā.

Skrējienā piedalījās vairāk nekā 200 skrējēju, kuru vidū bija daudz jaunu seju un galvenajā 10km distancē piedalījās 100 dalībnieki.

Sieviešu konkurencē visas apsteidza liepājniece Irina Pankoka-Štūla, kura skriešanā atgriezusies pēc bērniņa piedzimšanas un viņas laiks 39 min un 45 sek. Otrajā vietā ierindojās Ventspils Maratona kluba skrējēja un ikdienā Olimpiskā centra „Ventspils” ekonomiste Baiba Muzikante, kuras laiks 40 min un 10 sek. Trešajā vietā arī Ventspils Maratona kluba skrējēja, aptiekāre Liene Štalte, kura finišēja 41 min un 59 sek.

Vīriem kārtīga cīņa izvērsās starp Ventspils Augstskolas studentu Reini Hartmani, kurš spraigā finiša spurtā finišēja pēc 31 min un 04 sek. tikai par divām sekundēm pārspējot Kuldīgas labāko skrējēju Kristapu Bērziņu, kuram finiša laiks 31 min un 06 sek. Trešo vietu ieņēma cits kuldīdznieks Mārtiņš Jocis, kurš finišēja pēc 32 min un 03 sek.

Nākamais skrējiens Ventspilī notiks 31. decembrī plkst. 12:00, kad tiks dots starts tradicionālajam Vecgada skrējienam. 

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: