Piektdien, 11. aprīlī, plkst. 18 Ventspils Jaunrades nama lielajā zālē norisināsies tradicionālā Ventspils pilsētas Popiela 2014, kurā piedalīsies 1.-12. klašu Ventspils vispārizglītojošo skolu skolēni.

Līdzīgi kā iepriekšējos gadus, arī šogad paredzēti gan muzikāli, gan teatrāli priekšnesumi, kas attīstīs skolēnu radošumu un priecēs Popielas apmeklētājus. Šis pasākums palīdz realizēt arī jauniešu idejas un parādīt savus talantus.

 

Viens no šī pasākuma mērķiem ir palīdzēt skolēniem attīstīt savas aktiermeistarības iemaņas un prasmes, kas vajadzīgas, lai skolēns varētu veiksmīgi uzstāties publikas priekšā.

 

Skolēnu priekšnesumus vērtēs žūrija, izvēloties labākos priekšnesumus noteiktās klašu grupās: 1.-4., 5.-9.kl., 10.-12.kl. Arī šogad skatītāji varēs balsot par savu favorītu, un kāds no priekšnesumiem saņems Skatītāju simpātiju balvu. Uzvarētāji iegūs diplomu, kā arī vērtīgas un saldas balvas.

 

Pasākumu apmeklēt ir aicināts ikviens, lai atbalstītu savu favorītu vai vienkārši labi pavadītu laiku. Pasākumu organizē Ventspils Jaunrades nama jauniešu klubs Knaģis.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: