Noslēdzies turnīrs "Basketvīruss", kuru organizēja Basketbola klubs "Ventspils" sadarbībā ar Ventspils vispārizglītojošām skolām, un par turnīra uzvarētājiem kļuva Ventspils 4. vidusskolas basketbola komandas un viņu treneri BK "Ventspils" spēlētāji Akselis Vairogs un Ronalds Zaķis.

Apskati foto!

4. vidusskolas komanda fināla spēlē pārspēja Ventspils 1. pamatskolas komandu, kuru treneri bija Lorenco Viljams un Dāvis Lejasmeiers. Lai gan visa spēle aizritēja līdzīgi, tomēr tās noslēgumā Vairogs un Zaķis spēja iedvesmot savu komandu un aizvest pretī pirmajam čempiona titulam.

Ventspils 4. vidusskolai nokļūšana finālā bija ne bez piedzīvojumiem, jo tikai ar grūtībām izdevās pārspēt Ventspils 1. ģimnāzijas komandu, bet spēlē pret Ventspils 6. vidusskolu, kuru trenēja Sandis Valters un Artjoms Butjnkovs, pat nācās cīnieties papildlaikā, iemetot par vienu precīzu soda metienu vairāk nekā pretinieki.

Savukārt Ventspils 1. pamatskola līdz finālam nokļuva salīdzinoši vieglāk, jo pārliecinoši pārspēja Ventspils 5. vidusskolu, kurus trenēja Vilijs Kemps un Mārtiņš Laksa, kā arī Ventspils 2. pamatskolu un viņu trenerus Māri Gulbi un Kristeru Zeidaku.

Līdz ar to par pirmā turnīra "Basketvīruss" uzvarētājiem kļuva Ventspils 4. vidusskola un labāko treneru titulu ieguva Akselis Vairogs un Ronalds Zaķis, 2. vietu ieguva Ventspils 1. pamatskola un viņu treneri Lorenco Viljams un Dāvis Lejasmeiers. Cīņā par trešo vietu pārāka izrādījās Ventspils 6. vidusskola un viņu treneri Sandis Valters un Artjoms Butjankovs, bet ar 4. vietu nācās samierināties Ventspils 2. pamatskolai un treneriem Mārim Gulbim un Kristeram Zeidakam. Savukārt 5. vietā ierindojās Ventspils 1. ģimnāzija, kurus visu nedēļu trenēja Džerai Grants un Jānis Timma, bet 6. vietā ierindojās Ventspils 5. vidusskola un viņu treneri Vilijs Kemps un Mārtiņš Laksa.

Katrs no turnīra dalībniekiem saņēma piemiņas balvas no Basketbola kluba "Ventspils", kā arī garšīgu kliņģeri, savukārt 1.-3. vieta tika pie medaļām un kausiem, kurus pasniedza BK "Ventspils" galvenais treneris Roberts Štelmahers. Pirmās vietas ieguvēji saņēma īpašos čempionu kreklus, kā arī balvu - doties uz kādu no BK "Ventspils" izbraukuma spēlēm. Savukārt BK "Ventspils" spēlētāji saņēma treneru sertifikātus, par kvalitatīvi veiktu darbu.

bkventspils.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: