Laikraksta «Ventas Balss» otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Kūlenis vistu biznesā

AS Ķekavas broileru veikaliņu pārdevējas ir atlaistas, uzņēmumam pasludināta maksātnespēja un specializētie veikali gan mūsu pilsētā, gan citviet Latvijā ir slēgti.

Atzīst vainu Siltuma lietā

Divas no trim bijušajām Ventspils siltuma darbiniecēm atzinušas savu vainu vērienīgajā naudas piesavināšanās lietā. Trešā savu vainu noliedz.

2.lpp. Viedoklis: „Es jūtu šo zemi”, laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore

«Tēmu šis dienas viedoklim man rosināja kādas jaunkundzes teiktais, kura pirmdienas rītā, atnākot uz darbu, kolēģiem žāvājoties sacīja: Es jūtos apzagta. Domāju, ka ļoti liela daļa vakarrīt un arī vēl kādu laiku jutīsies apzagti vai kā citādi neērti, jo celšanās vienu stundu agrāk nekā ierasts ir radījusi absolūti nevajadzīgu diskomfortu. Dažs varbūt to tik krasi neizjūt, bet daļai tas ir reāls apgrūtinājums, kas atstāj sekas arī uz darbu.»

3.lpp.

Laukumu rotās kuršu ornaments

Pēc rekonstrukcijas Lielais laukums pārvērtīsies līdz nepazīšanai – ne tikai pateicoties neparastajai strūklakai, bet arī neierastajam labiekārtojuma reljefam un apstādījumu rakstiem.

4.lpp.

Arī turpmāk uzstāsies rīdzinieki

Ventspils pilsētas dome, Kurzemes filharmonija un Rīgas Krievu teātris parakstījuši trīspusēju vienošanās protokolu par sadarbību nākamajos trīs gados.

Pilsēta mainās, jāmainās tai līdzi

Šogad Ventspils gidu kursos mācās 58 interesenti. Viņu personības ir tikpat dažādas kā motivācija šīs zināšanas apgūt.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. VeA un BTS tuvojas pusfinālam

Latvijas Basketbola līgas (LBL) 2. divīzijas čempionātā aizvadītas pirmās ceturtdaļfināla sēriju spēles. Tās ar uzvarām uzsākuši gan mūsu Ventspils Augstskolas, gan Baltijas Tranzīta servisa basketbolisti.

FK Ventspils identisks turpinājums

Latvijas futbola Virslīgas čempionātā aizvadītas otrās kārtas spēles, kurās pie otrā panākuma tikuši FK Ventspils futbolisti, kas, tāpat kā pirmajā kārtā, arī otrajā guva uzvaru ar rezultātu 2:0, šoreiz pieveicot Metta/LU spēlētājus.

VTO paceļ Kuldīgas bronzu

Cīņas Kuldīgas novada atklātajā telpu futbola čempionātā noslēguši mūsu VTO futbolisti, kas arī savā ceturtajā dalības sezonā spējuši iekļūt godalgoto komandu pulkā, šoreiz čempionātu noslēdzot ar izcīnītām bronzas medaļām.

7.lpp. Dzīvesziņa. Šajā virpulī izbaudīsim pilnu sajūtu spektru

31. martā ir sācies jauns laika vilnis, kurā jāizsaka griba un jāiet cauri bailēm, pēc kurām sajūtas pateiks priekšā, kurp doties, – skaidro Ansis Teteris un Aiga Teko no www.visumalaiks.lv.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: