10. aprīlī plkst. 19.00 Ventspils Kultūras centrā savas koncerttūres laikā piestās grupa "Sestā Jūdze".

Kopš Latvijas titulētākās kantrīmūzikas grupas "Sestā Jūdze" dibināšanas apritējuši jau 13 gadi. Šajā laikā radītas neskaitāmas populāras un iemīļotas kompozīcijas, kas iepriecinājušas un aizkustinājušas daudzas jo daudzas sirdis un paplašinājušas grupas cienītāju loku. Pozitīvu emociju, patīkamu tikšanos un lieliska muzikālā baudījuma netrūks arī šajā pavasarī, jo "Sestā Jūdze" dodas lielajā koncerttūrē pa Latviju.

 

Koncerttūrei dots nosaukums "Lielkoncerts", un ne velti. Katrs no pieciem plānotājiem koncertiem ilgs vismaz divas stundas, kuru laikā klausītājiem būs iespēja dzirdēt visas "Sestā Jūdze" populārākās un iecienītākās melodijas. Ikviena koncerta gaitā gaidāmi arī vairāki pārsteigumi daiļā dzimuma pārstāvēm - kādi, to mūziķi pagaidām tur noslēpumā.

 

Arī pēc koncerttūres noslēguma mūziķi nedomā gulēt uz lauriem, bet gan gatavoties diviem svarīgiem šovasar gaidāmiem notikumiem - tradicionālajam festivālam "Country Bauska" jūlijā un Eiropas vērienīgākajam kantrīmūzikas pasākumam Silkeborgā, Dānijā. Ceļazīmi uz festivālu viņiem dāvāja aptaujas "Dzintara dziesmas 2013" telefonbalsojuma favorīti no Rēzeknes - šlāgergrupa "Galaktika".

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: