Sestdien, 30. oktobrī, plkst. 19.00 teātra namā “Jūras vārti” skatītājus pārsteigs dziedātājs un mediju zvaigzne Lauris Reiniks ar īpaši veidoto koncertšovu „Es skrienu”.

Šajā koncertšovā būs klausāmi gan pirmatskaņojumi no Laura jaunā albuma „Es skrienu”, gan arī citas tautā iemīļotas un populāras melodijas no iepriekšējiem albumiem.

Šovā piedalīsies arī dejotāji un fona dziedātājas. Īpašs darbs ieguldīts gaismu režijā un video montāžā, kas koncerta laikā skatītājiem un klausītājiem sniegs iespēju labāko dziesmu video versiju izlasi vērot uz skatuves lielā ekrāna. Tā kā Laura Reinika tūri un CD atbalsta visiem zināmā „Čili Pica”, tad katrā koncertā gaidāms arī kāds gards pārsteigums no Čili picērijas.

Šova un video režisore ir Aija Strazdiņa. Koncerttūri organizē „Mikrofona Ieraksti” sadarbībā arī „Micrec PM”. Gaidāmo albumu un koncerttūri atbalsta: Čili Pica, Dardedze hologrāfija, Antalis, BOD, LNT, StarFM, doremi.lv, 1188.lv, inbox.lv, draugiem.lv, apollo.lv, Mūzikas Video kanāls, Rīgas Viļņi.

Organizē: SIA „Mikrofona Ieraksti” sadarbībā ar „MicrecPM”.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un drīzumā arī T/n “Jūras vārti” kasē. Biļešu cena Ls 4,00; 5,00; 6,00. Pēc izrādes mikroautobusa speciālais reiss virzienā uz Pārventu.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: