Vairāki portāla ventasbalss.lv lasītāji interesējas, kur iespējams iegādāties jauno folkloras kopas „Laipa” mūzikas albumu „Laipa. Ventspils”, kas plašākai publikai sirsnīgā un svinīgā atmosfērā atrādīts aizvadītajā piektdienā, 21. martā, Ventspils Galvenajā bibliotēkā.

Ventas Balsij pastāstīja folkloras kopas „Laipa” vadītāja Ligita Vaļuka, mūzikas albums nav izdots komerciālos nolūkos, bet gan kā reprezentatīvs materiāls, lai popularizētu Ventspili un folkloras tradīcijas. Folkloras grupas kompaktdisks „Laipa. Ventspils” ir 25 darbības gados paveiktā apkopojums, un mūzikas albumā ieskaņotas 19 dziesmas.

 

Pavisam drīz Ventas Balss sadarbībā ar folkloras kopu „Laipa” plāno izsludināt stāstu konkursu, kurā ikviens interesents varēs dalīties ar saistošiem stāstījumiem iz vecmāmiņu pūralādes par dzimtas tradīcijām un gudrībām, ko senči nodevuši saviem pēcnācējiem un ko būtu interesanti izstāstīt arī citiem. Labāko stāstu autoriem būs iespēja dāvanā saņemt jauno „Laipas” mūzikas albumu. Sekojiet līdzi informācijai!

 

Foto no mūzikas albuma „Laipa. Ventspils” prezentācijas var apskatīt ŠEIT.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: