Pēc lieliski aizvadīta vasaras koncerta Dzintaru koncertzālē, Raimonds Pauls un viņa uzticamais tekstu autors Guntars Račs izziņo īsteni latvisku dziesmu vakara turpinājumu – koncertu „Nekur nav tik labi kā mājās”, kas teātra namā „Jūras vārti” izskanēs 23. septembrī plkst. 19:00.

Biļetes pārdošanā no 3. septembra.

 

Koncertā piedalīsies tautā iemīļoti mākslinieki, kuru repertuārā dubultzīmolam “Pauls un Račs” bijusi īpaša nozīme: Dzeguzīte, Normunds Rutulis, Aija Andrejeva un Daumants Kalniņš, Liene Šomase un Jānis Moisejs, Antra Stafecka, Mārtiņš Ruskis, lieliskie aktieri Andris Bērziņš un Jānis Paukštello, kā arī Normunds Jakušonoks un Rīgas Zelta Saules koris. Spēlēs Tipa orķestris. Un, protams, pie klavierēm būs pats Maestro!

 

Skanēs pašas pazīstamākās un lipīgākās melodijas no nesen izdotās Raimonda Paula un Guntara Rača 100 populārāko dziesmu grāmatas:“Kūko kūko dzeguzīte”, “Anniņa vanniņā”, “Par to (Raudāja māte)”, “Baltā dziesma”, “Lecam pa vecam”, “Cāļus skaita rudenī”un daudzas citas dziesmas, bez kurām latviešu sadzīve nemaz nav iedomājama. Būs daudz prieka un līdzi dziedāšanas, drusku smeldzes un ļoti daudz vasaras!

 

Raimonda Paula un Guntara Rača sadarbība turpinās kopš 1990. gadu sākuma, un šajā laikā kopā radīts vairāk nekā 200 dziesmu. Ražīgo autoru jaunākais kopdarbs ir nupat izdotais Laimas Vaikules albums “Atkal mājās”.

 

Foto: muzikaspasaule.lv

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: