Šonedēļ Ventspils Jaunrades namā norisinājās konkursa „Aprīļa balsis” pirmā kārta, kuras laikā 20 jaunieši vecumā no 14 līdz 19 gadiem rādīja savus vokālos talantus, izdziedot dažādas populāras dziesmas.

Katrs dalībnieks uzstājās ar divām dziesmām, kuras pats varēja brīvi izvēlēties. Nebija ierobežots ne dziesmu stils, ne valoda.

 

Konkursa dalībniece no Ventspils Tehnikuma Kristīne Līberga pamato, kāpēc piedalījās konkursā: „Dziedu, jo patīk ar savu balsi un izpildījumu radīt skatītājiem tādas emocijas kā prieku, sajūsmu, pārdomas. Konkursā dziedāju divas dziesmas – Eric Saade dziesmu „Manboy”, kā arī ļoti populāro latviešu dziesmu „Ziemeļvējā”. Lai sagatavotu savu priekšnesumu, vairākas nedēļas trenējos izdziedāt izvēlētos skaņdarbus un pilnveidot to skanējumu.”

 

Pēc pirmās kārtas tika noskaidroti tie labākie jaunieši, kas piedalīsies finālā un cīnīsies par konkursa labākā dziedātāja titulu, kā arī par skatītāju simpātiju balvu.

 

Konkursa uzvarētāji tiks noskaidroti piektdien, 19. aprīlī, plkst. 18.00 Ventspils Jaunrades nama Lielajā zālē, kad uz labāko dziedātāju priekšnesumiem tiek aicināti ventspilnieki, kuriem būs iespēja noslēgt kārtējo darba nedēļu ar emocionāla koncerta noklausīšanos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: