Igaunijas basketbola čempionāta regulāro sezonu noslēgusi Rakveres Tarvas, kuras rindās spēlē arī ventspilnieks Māris Ļaksa.

Diemžēl regulāro čempionātu Rakveres basketbolistiem neizdevās noslēgt ar uzvaru, jo viņi savā laukumā ar 61:66 zaudēja vienībai TTU. Ļaksa laukumā pavadīja nepilnas 26 minūtes un šai laikā guva sešus punktus (2p. 3/8, 3p. 0/5) un izcīnīja astoņas atlēkušās bumbas, divas no tām uzbrukumā. Ar 20 uzvarām un 12 zaudējumiem Tarvas ieņēma trešo vietu regulārā čempionāta kopvērtējumā.

 

Pirmo vietu izcīnīja Armanda Šķēles Kalev/Cramo, kas tika pie 28 panākumiem un piedzīvoja četras neveiksmes. Tiesa, tāda pati bilance bija arī Tartu Rock basketbolistiem, kas sliktākas savstarpējo spēļu attiecības dēļ finišēja otrajā pozīcijā.

 

Savukārt rezultatīvāko spēlētāju sarakstā Māris Ļaksa ar vidēji mačā 15,4 gūtajiem punktiem ierindojās piektajā vietā. Jāatgādina, ka sezonas lielāko daļu Ļaksa turējās pat pirmajā vietā, kad viņa vidējais rādītājs bija virs 17 punktiem. Par rezultatīvāko spēlētāju ar 16 punktiem kļuva Gerijs Vilkinsons (Kalev/Cramo).

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: