Sestdien plkst. 13.00 Lielajā laukumā visi ir aicināti uz Ventspils amatiermākslas kolektīvu koncertu „Ar mani atkal runā kaijas ...”.

Improvizētā noskaņu lidojumā muzikālus un deju rakstiem piepildītus mirkļus skatītājiem sagādās deju ansambļa „Liedags” bērnu, jauniešu un vidējās paaudzes deju kolektīvi un senioru deju kopa „Brīzīte” Ingas Liepiņas vadībā, senioru deju kolektīvs „Viga” un vadītāja Ilze Tarvida, vidējās paaudzes deju kolektīvs „Kurzeme, vadītāja Jadviga Spruģevica un Ventspils augstskolas jauniešu deju kolektīvs „Strautuguns”, vadītāja Ineta Judzika.

 

Dejotāju lidojumu papildinās Ligitas Vaļukas un folkloras kopas „Laipa” tautiskās gudrības apliecinošs vēstījums iz putnu dzīves, kā arī dziesmu ansambļa „Ventiņ” muzikālie teicēji, vadītāja Dina Bāne un Kazdangas pūtēju orķestra mūziķi, paklausot diriģenta Gunta Simanoviča zizlim.

 

Arī jaunie talanti vienmēr vēlas sākt lidot – tā domā Minjona Rebhūna un Jānis Snipkis, aicinot ieklausīties Ventspils Jaunrades nama solistu un „Skaņskatu Mākslas studijas” dziedātāju priekšnesumos. Aiziet kopā nezināmā sapņu tālumā piedāvās džeza ansamblis „Intro”, vadītājs Sergejs Somiks un grupa „Dullīši” Andra Grigaļa vadībā. Bet koncerta noslēgumā „Ventspils Jazz Nonet” un Renārs Lācis garantēs pacelšanos augstā muzikālā lidojumā.

 

Muzikālos stāstus sakārtos Ventspils teātra aktieri Ineta Kalniņa un Uldis Grieze.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: