No 6. augusta līdz 8. augustam Latvijā notiek Amerikas ielu vingrošanas komandas Barstarzz meistarklases, no kurām viena norisinājās arī Ventspilī.

Apskati foto no pasākuma Ventspilī!

 

ASV ielu vingrošanas organizācijas treneru un kustības vadītāju vizīte Latvijā būs lieliska iespēja motivēt maksimāli daudz riska grupas jauniešu izmantot savu brīvo laiku vingrojot un attīstot sevi, kas rosina jauniešus socializēties savā starpā visās dzīves jomās.

 

Ventspilī Olimpiskā centra teritorijā meistarklase notika vakar no plkst. 17., šodien vingrotāji dosies uz Rīgu un trenēsies Grīziņkalna sporta kompleksā,  bet 8. augustā – Smiltenē.

 

Visi pasākuma apmeklētāji varēja noskatīties fantastisku šovu mūsu ASV viesu izpildījumā kopā ar labākajiem Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrības atlētiem. Bija arī iespēja uzzināt daudz ko jaunu gan par ielu vingrošanu, gan par triku izpildi, gan par treniņu metodiku. Norisinājās arī konkursi, improvizētas sacensības un bija iespējas tikt pie balvām.

 

Latvijas ielu vingrošanas sporta biedrība ir dibināta un aktīvi darbojās kopš 2009. gada, un pa šo laiku ir spējusi motivēt nodarboties ar ielu vingrošanu vairāk nekā 15 000 jauniešu, nodrošinot bezmaksas ielu vingrošanas treniņus 38 vietās visā Latvijā un rīkojot dažādus ielu vingrošanas pasākumus ar mērķi palīdzēt jauniešiem atrast motivāciju atgriezties skolā, disciplinēt viņus pašus un piedāvāt lielisku brīvā laika pavadīšanas iespēju.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: