Laikraksta “Ventas Balss” piektdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Lepojamies ar Balvu saņēmējiem

Piektdien Rātslaukumā sveiksim ventspilniekus, kas saņems domes Balvas un Lielo balvu. Visi astoņi šāgada pilsētas goda pilsoņi no sirds pateicas kolēģiem un ģimenēm, jo pat ļoti stipriem cilvēkiem vajadzīgs atbalsts un sapratne.

2.lpp. Viedoklis. “Lai top piedzīvojums!”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Jau no seniem laikiem sabiedriskajā dzīvē svarīga nozīme bijusi dažādiem svētkiem un uzvedumiem. Senajā Romā sākotnēji svētku bija reliģisko svētku neatņemama sastāvdaļa, bet VI gadsimtā p. m. ē. romieši sāka rīkot laicīgos uzvedumus un par to norisi atbildēja nevis priesteri, bet gan amatpersonas. »

3.lpp.

Čakļa olimpiskā debija

Zūru pamatskolas sporta skolotājs Aivars Čaklis aizvadījis savas pirmās olimpiskās spēles – viņš palīdzējis nogādāt līdz vērienīgā sporta pasākuma atklāšanas vietai olimpisko uguni, nesot lāpu pa Ešfordas ielām.

Četras nedēļas bez karstā ūdens

Jau tuvākajās nedēļās vairāku daudzdzīvokļu māju iedzīvotājiem nāksies atcerēties vecos laikus, kad vasaras sezonā – pilsētas siltumapgādes sistēmas remontu laikā – tika pārtraukta karstā ūdens piegāde. Šoreiz atslēgums un tā radītās neērtības saistītas ar siltumtrases rekonstrukciju.

950 lati par marihuānas ievešanu

Ventspils tiesa kādam vīrietim piespriedusi 950 latu naudas sodu par marihuānas ievešanu Latvijā caur Ventspils ostu.

4.lpp. VENTAS BĻĀVIENS

5.lpp.6.lpp. TV Programma

7.lpp. VENTAS BĻĀVIENS

8. lpp. Sports. Olimpieša portrets: Artūrs Plēsnieks

Ventas Balss turpina iepazīstināt ar Londonas olimpisko spēļu dalībniekiem. Kā piektais ir mūsu svarcēlājs Artūrs Plēsnieks.

Honda – Latvijas vicečempione

Aizvadot lielisku finiša spurtu, kurā tika izcīnītas piecas (!) uzvaras pēc kārtas, Hondas pludmales futbolisti izcīnījuši Latvijas vicečempionu titulu. Turklāt par rezultatīvāko spēlētāju tika kronēts mūsu Aleksandrs Novožilovs, kura kontā 33 gūtie vārti.

Dermaki turpina cīņu par pasaules godalgām

Triāla kluba Karters velotriālisti brāļi Ansis un Arvis Dermaki turpina cīņu B.I.U. pasaules čempionātā. Tā otrā posma sacīkstēs, kas notika Spānijā, Igualadā, viņi izcīnījuši attiecīgi trešo un piekto vietu.

9.lpp. Ekspedīcija laukos. Pieturas punkts – Oviši

Iebraucot lībiešu krastā Ovišos, sastapām patīkamu mieru un rāmumu, un cilvēkus, kas ir laimīgi, dzīvojot tik skaistā vietā.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: