Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Novadā vētra lauzusi kokus

Pēc īsti svelmainām dienām, kas beidzot arī mūspusē termometra stabiņam lika pakāpties pāri plus 30 grādu atzīmei, svētdienas vakarpuse atvēsināja ar spēcīgu pērkona negaisu un vētru. Ventspils novadā visvairāk cietusi Topciema apkārtne – vējš ieskrējienā vietām nolauzis desmitiem koku.

Artūram veikta otra operācija

Artūrs Spulle, kurš joprojām ārstējas Vācijā, sūta visiem sirsnīgus sveicienus. Viņam veikta jau otra operācija. Šodien būs zināms, kā notiks turpmākā ārstēšana.

2.lpp. Viedoklis. “Visiem neizdabās”, laikraksta “Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena.

«Ne tikai tie, kam atvaļinājuma laiks, bet ikviens, kam vasarā ir darba pilnas rokas, vēl pirms nedēļas vaicāja, kad būs vasara. Sinoptiķi atbildēja, ka īstas vasaras šogad nebūšot un nāksies vien iztikt ar 23 grādiem, kas šovasar būšot maksimums.»

3.lpp.

Pilsētas attīstība apsteidz plānoto

Pašvaldības pilsētas attīstības programmā 2007.–2013. gadam un attīstības virzienos līdz 2020. gadam nospraustie mērķi daudzos svarīgos rādītājos jau sasniegti un arī pārsniegti. Galveno rādītāju izpilde 2011. gadā norāda uz pozitīvām tendencēm pilsētas attīstībā.

Krīt sens karstuma rekords

Nedēļas nogalē Ventspilī pārsists 80 gadu sens karstuma rekords. Par laimi, tveice nav bijusi par iemeslu, lai slimnīcas uzņemšanas nodaļu gāztu riņķī pārkarsušie.

4.lpp.

Piedraud ar vinnesta saņemšanu

Vairāki lasītāji vērsušies redakcijā par saņemtajām neizprotami kategoriskajām vēstulēm, kurās tiek solīts liels vinnests. Viņi uztraucas, vai tā nav krāpniecība. 

Akmens laikmeta apmetnes meklējumos

Ziru pagasta Sises ciema Mazrukšķi atrodas neparastā vietā, jo gadu no gada tur Užavas upe izskalo akmens laikmeta liecības.

Sirsnīgi un saturīgi līvu svētki

Mazirbes tautas namā sestdien nosvinēti Līvu svētki. Pasākumā piedalījās arī Ventspils grupas pārstāvji.

5.lpp. Brīvostas ziņas.

6.lpp. Sports. Supermotokrosā triumfē brāļi Justi

Ļoti plaši apmeklētas izvērtušās Ventbunkera Lielās balvas izcīņas sacensības supermotokrosā – tās noskatījās aptuveni 5000 skatītāju. Pie uzvaras tajās tika pasaules čempionāta dalībnieki brāļi Justi: Augusts – MX1 klasē, bet Roberts – MX2.

U16 basketbolisti – desmitie Eiropā

Latvijas U16 zēnu basketbola valstsvienība, cīnoties ne tikai ar pretiniekiem, bet arī ar veselības problēmām, kas pēdējā mačā ļāva spēlēt tikai sešu spēlētāju sastāvā, ieguvusi desmito vietu Eiropas basketbola čempionātā.

7.lpp. Novadā. Tārgalnieki iekārto atpūtas vietas

Tārgales pagasta svētkos uzteikti trīs māju īpašnieki, konkursa

Sakoptākā Tārgales sēta 2012 uzvarētāji. Šoreiz vērtētas atpūtas vietas.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: