30.septembrī daudzdzīvokļu mājas pagalmā Usmas ielā sašautais 1966.gadā dzimušais vīrietis, kurš no gūtajiem ievainojumiem vēlāk slimnīcā mira, nodarbojies ar nelegālu uzņēmējdarbību, šodien žurnālistiem pastāstīja Kriminālizmeklēšanas pārvaldes priekšnieks Jānis Lazdiņš.

Sākotnējā informācija liecināja, ka noslepkavotais ir bezdarbnieks, taču izmeklēšanas laikā noskaidrots, ka viņš nodarbojies ar neoficiālu biznesu. Lazdiņš gan neatklāja tā jomu.

Pēc slepkavības izdarīšanas veida policija domājot, ka šī varētu būt pasūtījuma slepkavība. Šajā lietā tiek izmeklētas divas versijas - slepkavība notikusi personīgu iemeslu dēļ vai saistīta ar vīrieša nelegālo rūpalu.

Jau ziņots, ka vīrietim tika konstatētas trīs šautas brūces - viena galvā, bet divas - krūtīs. Aptuveni stundas laikā pēc nogādāšanas slimnīcā vīrietis miris.

Uzbrukums noticis pagalmā starp divām daudzdzīvokļu mājām Usmas ielā 7 un 9. Nogalinātais vīrietis turpat netālu dzīvojis. Kā policiju informējusi nogalinātā vīrieša sieva, viņš bija devies uz kādu tikšanos un pa ceļam gājis izmest atkritumus, un tad arī noticis uzbrukums. Uz vīrieti šauts no mugurpuses. Ierocis, no kura, iespējams veikti šāvieni, tika atrasts uzreiz.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: