Ierosināts kriminālprocess par kukuļa došana ceļu policistam, lai netiktu sastādīts administratīvā pārkāpuma protokols par ātruma pārsniegšanu.

28 gadus vecā vīrieša vadīto "BMW530" par atļautā ātruma pārsniegšanu policija 3. oktobrī ap pulksten 16.30 apturēja uz Rīgas šosejas Ugāles pagastā. Lai netiktu sastādīts protokols, braucējs likumsargam piedāvāja 25 latus, taču viņš ne tikai nepieņēma naudu, bet arī noformēja dokumentus par amatpersonas piekukuļošanas mēģinājumu. Par notikušo ierosināts kriminālprocess.

Šajā pašā dienā pilsētā reģistrētas divas avārijas. Uz Ventas tilta "Mercedes Benz", kura vadīja 29 gadus vecs vīrietis, pārkārtojoties no kreisās braukšanas joslas uz labo, nedeva ceļu tajā pašā virzienā braucošai "VW Caddy". Savukārt Dzintaru ielā "Opel Meriva" ar 47 gadus vecu vīrieti pie stūres pagriezienā uztriecās ūdens hidrantam.

Tāpat konstatētas arī divas zādzības. Cepļa ielā automašīnai "BMW X5" nozagti atpakaļ skata spoguļi, bet Lielajā prospektā uzlauzts un apzagts dzīvoklis – paņemti divi portatīvie datori un digitālā fotokamera. Uzsākts kriminālprocess.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: