Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp.

Otrklasnieki saņem nāves draudus

Vismaz četri Ventspils 3. vidusskolas otrās klases skolēni saņēmuši tālruņa zvanus ar draudiem nogalināt. Lietu šobrīd šķetina policija.

Otrā diennakts aptieka Kurzemē

Kopš 1. oktobra ventspilniekiem naktīs nav jāmokās ar sāpēm, jo Ģimenes aptieka, Ganību ielā 8, pārveidota darbam diennakts režīmā – zāles un citas preces var nopirkt, kad vien tās ievajagas.

2.lpp. Viedoklis: «Bīstamā dāvana», laikraksta «Ventas Balss» galvenā redaktore Gundega Mertena

«Ne vienu reizi vien nākas secināt, ka mūsdienu jaunajām tehnoloģijām un iespējām, ko tās sniedz, līdzi nāk arī ļoti negatīvas sekas, pret kurām nevaram nodrošināties, jo to lietošanas pamācībā nav iekļauts apraksts, ka rīkoties, ja prece tiek izmantota noziedzīgos un ļaunprātīgos nolūkos.»

3.lpp.

Zatlera vēsturiskais lēmums nr. 2

Eksprezidenta Valda Zatlera vadītās partijas valde brīvdienās pieņēmusi lēmumu veidot valdību kopā ar Saskaņas centru, premjera krēslu atvēlot Valdim Dombrovskim. Vienotība par šādu sadarbības partijas lēmumu ir neizpratnē. Eksperti uzskata, ka valdības veidošana nonākusi strupceļā.

Ventspils zīmola spēks

Ventspils Biznesa augstskolas Turība Starptautiskās tūrisma fakultātes lektora Aināra Brenča veiktajā pētījumā atzīta kā pilsēta ar vislielāko zīmola spēku Latvijā.

4.-5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

«Zelta roka» tiek «Baltijas Ekspresim»

Par atjaunotā basketbola turnīra «Zelta roka» šā gada uzvarētājiem kļuvuši «Baltijas Ekspreša» basketbolisti – viņi izcīnījuši ceļojošo kausu.

«Ventspils» pārliecinoši apspēlē «Olimpu»

FK «Ventspils», kārtējā spēlē savā laukumā ar 6:1 (2:0) sagraujot «Olimpu» – turnīra vājāko komandu –, ticis pie 20. panākuma Latvijas futbola Virslīgas čempionātā.

7.lpp. Studentu pilsēta

Pirmkursnieki pārdzīvojuši iesvētības

Septembra pēdējā ceturtdiena studentiem izvērtās iespaidiem bagāta, kā nekā VeA risinājās viens no šā gada pašiem izaicinošākajiem notikumiem – pirmkursnieku iesvētības.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: