Augusta beigās Ventspilī konstatētas vairākas zādzības, bet kāds iereibis autovadītājs izraisīja avāriju pie Ventas tilta.

31. augustā plkst. 14.35 pa Jūras ielu 42 gadus vecs vīrietis alkohola reibumā vadīja velosipēdu (1,55 promiles), bet dažas stundas vēlāk nobraucot no Ventas tilta saskrējās divas automašīnas, turklāt vienas vadītājs bija iereibis. Automašīnas „Mazda 626” 29 gadus vecais vadītājs neizvēlējās drošu intervālu, kā arī, pārkārtojoties uz labo malējo joslu, nepārliecinājās par satiksmes drošību. Tādēļ viņa auto saskrējās ar automašīnu „BMW 318”, kas brauca tajā paša virzienā. Noskaidrots, ka „Mazda” šoferis spēkratu stūrēja, būdams 1,40 promiļu alkohola reibumā.

Agrā Zinību dienas rītā automašīna „Opel Vectra” taranēja Stara iela 2.nama žogu. Auto vadītājs pameta negadījuma vietu un viņa personību tagad noskaidro policija.

31. augusta rītā Talsu ielā stāvlaukumā novietotai automašīnai „BMW 525” nozagti priekšējā un aizmugurējā atdures stieņa moldingi ar parkošanās sensoriem. Plkst. 9 konstatēts, ka Tārgales pagastā no kādas SIA teritorijas nozagtas metāla konstrukcijas 150 latu vērtībā, bet jau dienā a/s "Sadales tīkls" darbinieks atklāja, ka Popes pagastā no transformatora būdas nozagta transformatora eļļa. Pilsētā nozagts pie veikala Lielajā prospektā atstāts velosipēds "Trek 3700" 270 latu vērtībā.

Par visām zādzībām uzsākti kriminālprocesi.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: