Laikraksta “Ventas Balss” otrdienas numura ziņas, skandāli, intervijas un viedokļi.

1.lpp. Augstskola atvērta visiem 

Šoruden Ventspils Augstskolā atvērs Mūžizglītības centru, tādējādi paplašinot tālākās izglītības iespējas. Augstskolas Mūžizglītības nodaļā būs arī vairāki jauni kursi.

Atgriežas Krievijas kara kuģi

Pagājušās nedēļas nogalē Ventspils ostā ienāca kara kuģi, kas piedalījās starptautiskajās mācībās Open Spirit-2011.

2. lpp. Viedoklis: „Pašapziņas krīze”, laikraksta „Ventas Balss” galvenā redaktore Gundega Mertena

„Latvijas nākotne ir atkarīga no tā, kas mūsu valstī ir skaitliskā pārsvarā – gudrība vai stulbums, zināšanas vai analfabētisms, intelekts vai aprobežotība.”

3.lpp.

Sacensības apgrūtināja nokļūšanu uz Kapu svētkiem

Triatlona sacensību dēļ divas stundas satiksmei bija slēgta viena no lielākajām, uz Meža kapiem vedošajām ielām. Būtiski, ka tas notika pagājušajā svētdienā –  dienā, kad visā Latvijā atzīmēja Kapu svētkus.

Zatlers runā vienu, dara – citu

Politiķis Valdis Zatlers sagādā aizvien jaunus pārsteigumus. Eksprezidents, kurš uzskatīja par nepieciešamu atlaist savtīgas intereses atbalstošo 10. Saeimu, šobrīd pats sapinies slēptu faktu pineklī.

4.lpp.

Neizmantotiem namiem jaunas iespējas

Vairākas lielas ēkas Ventspilī jau gadiem netiek izmantotas. To stāvi pilsētas ainavu nerotā, turklāt neapdzīvotie nami laika zobam pakļaujas daudz vairāk nekā apdzīvotie.

Sūdzas par iepirkumu

Vārvē un Ventavā ūdenssaimniecības projekti rit savu gaitu, tikmēr par Blāzmas ciema projektu novada domei jāsniedz paskaidrojums.

5.lpp. Brīvostas ziņas

6.lpp. Sports

FK Ventspils nedienas turpinās

FK Ventspils, izbraukumā ar 1:2 (1:2) piekāpjoties SK Liepājas Metalurgs, piedzīvojis ceturto zaudējumu Latvijas Virslīgas čempionātā futbolā. Turklāt mača beigās nervi neizturēja ne tikai ventspilniekiem, bet arī viņu faniem, kas sarīkoja uguņošanu un nekārtības.

Vējš un viļņi triatlonistiem netraucēja

Latvijas atklātajā čempionātā un Baltijas Jūras kausa izcīņā triatlonā sprinta distancē triumfē Jevgeņijs Tabakajevs no Baltkrievijas un dobelniece Sindija Veinberga.

7.lpp. Intervija: Raitis māca ne tikai uzvarēt

Sporta skolas Spars basketbola treneris RAITIS SILARĀJS vēl arvien ir izbrīnīts, kāpēc tieši viņam šovasar piešķirta pilsētas Balva. Viņa mulsums ir neviltots, treneris nav radis pie skaļām uzslavām un lielas uzmanības, bet saruna veidojās atklāta – gan par to, kā Raitis ieturējis diētu, gan par to, cik svarīgi zēniem iemācīt saklāt gultu, gan par to, ko treneris dara svētdienu rītos.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: