Ugālē iereibis autovadītājs vizinājies pa daudzdzīvokļu namu pagalma zaļo zonu un uzbraucis uz soliņam sēdošam vīrietim.

Negadījums noticis sestdienas vakarā ap pulksten 19.40 Rūpniecības ielas namu pagalmā. 22 gadus vecs vīrietis vadījis automašīnu BMW pa zaļo zonu, bet brauciens beidzies ar ieskriešanu soliņa, uz kura sēdēja 34 gadus vecs vīrietis. Ātrās palīdzības darbinieki cietušo nogādājuši slimnīcā. Autovadītāja izelpā konstatētas 2,33 promiles alkohola.

Ceļu satiksmes negadījums pagājušās nedēļas nogalē noticis arī pilsētā. Kuldīgas ielā automašīna Audi 80 Avant, kuru vadīja 19 gadus vecs jaunēklis, uzskrēja 68 gadus veca vīrieša vadītam velosipēdam. Pie vainas šoreiz velosipēdists – nogriežoties pa kreisi viņš nav pārliecinājies par šī manevra drošību. Cilvēki negadījumā nav cietuši.

Popes pagastā policija aizturējusi 28 gadus vecu vīrieti, kurš alkohola reibumā (2,88 promiles) bija sēdies pie Audi 80 stūres. Vēlāk konstatēts, ka viņam arī nav vadītāja autovadītāj apliecības.

Savukārt Ventspilī iekritis kāds nedaudz skaidrāks kungs – Durbes ielā policija aizturēja 40 gadus vecu vīrieti, kurš savu Saab vadīja 2,26 promiļu reibumā. Līdz galamērķim nav izdevies tikt arī kādam 51 gadu vecam velosipēdistam, kurš arī apturēts Durbes ielā. Viņa izelpā konstatētas 2,55 promiles alkohola.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: