Trīs dienu garumā Olimpiskā centra „Ventspils” rezerves futbola laukumā risinājās sīvas cīņas par O!Karte Latvijas čempionu titulu futbolā zēniem U11 vecuma grupā, kurā tūlīt aiz pjedestāla palika jaunie ventspilnieki.

Visas vasaras garumā Latvijas jaunieši, kuri dzimuši 2000. gadā, cīnījās par iekļūšanu finālā, bet kopumā finālsacensībās piedalījās 12 komandas, kuras tika sadalītas divās apakšgrupās pa sešām komandām katrā.

Ventspils Olimpiskā Cerība tika ielozēta vienā apakšgrupā ar Jēkabpils novada sporta skolu, Jūrmalas komandu, futbola skolu Alberts, Rīgas futbola skolas un Smiltenes BJSS komandām. Uzvarot visās cīņās, ventspilnieki izcīnīja tiesības spēlēt par 1.-4. vietu, bet spēcīgākajā četriniekā iekļuva arī Rīgas futbola skola , Šitika futbola skolas un BFC Daugava.

Par uzvarētājiem, uzvarot visās trijās spēlē,s kļuva Šitika futbola skolas spēlētāji. Jāpiebilst, ka finālčetrinieka spēles noritēja tik spraigi, ka pēc to noslēguma tiesnešiem, lai paziņotu pārējo vietu ieguvējus, bija jāskaita gūtos un zaudētos vārtus. Šie papildrādītāji nedaudz labāki izrādījās rīdziniekiem, bet ventspilniekiem nācās samierināties ar ceturto vietu, lai gan komanda cīnījās tiešām atzīstami – šoreiz nedaudz pietrūka veiksmes.

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: