Pārsūdzēts Ventspils tiesas spriedums, ar kuru attaisnoti seši vīrieši, kas bija apsūdzēti krimināllietā par 20 780 latu piesavināšanos no "Lukoil" degvielas uzpildes stacijas.

17. jūnijā apelācijas sūdzība saņemta no cietušā - uzņēmuma "Lukoil". Savukārt 20. jūnijā iesniegts prokurora protests. Tuvākajā laikā lieta tiks nosūtīta izskatīšanai apelācijas instancē Kurzemes apgabaltiesā.

Jau ziņots, ka Ventspils tiesa attaisnojusi visus sešus apsūdzētos krimināllietā par dokumentu viltošanu un naudas piesavināšanos no SIA "Lukoil Baltija R" degvielas uzpildes stacijas Inženieru ielā, Ventspilī.

Vīrieši attaisnoti, kaut arī prokurors viņiem prasīja piespriest bargus cietumsodus. Vienam apsūdzētajam prokurors prasīja piespriest reālu brīvības atņemšanu uz astoņiem gadiem, konfiscējot mantu. Diviem citiem vīriešiem tika prasīts piespriest reālu brīvības atņemšanu uz septiņiem gadiem, konfiscējot mantu. Savukārt pārējiem trim vīriešiem prokurors prasīja piespriest nosacītu brīvības atņemšanu uz pieciem gadiem bez mantas konfiskācijas.

Pieteiktā nodarītā materiālā kaitējuma summa bija 20 780 lati.

LETA

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: