Oļega Sorokina organizēto Hokeja meistarības dienu dalībniekus ar savu klātbūtni un spēli priecēja tādi slaveni latviešu hokejisti kā Lauris Dārziņš, Edgars Masaļskis un Jānis Sprukts.

Bijušais komandas Dinamo Rīga un Latvijas izlases spēlētājs Oļegs Sorokins Hokeja meistarības dienasjauniešiem organizē jau sesto gadu, bet Ventspilī šāds pasākums notika pirmoreiz. Tajā piedalījās vairāki desmiti jauno hokejistu no Ventspils, Talsiem, Tukuma, Saldus un Liepājas. Katrā nometnes dienā jaunieši aizvadīja vienu treniņu uz ledus un vienu fizisko, ko vadīja pašreizējais Latvijas izlases un Dinamo Rīgas fiziskās sagatavotības treneris Vilnis Klucis.

«Man ir ļoti patīkami, ka pirmo reizi Hokeja meistarības dienas varu sarīkot tieši Ventspilī. Par to man liels paldies jāsaka Olimpiskajam centram Ventspils, kas bija ļoti pretimnākošs un palīdzēja šī pasākuma norisē. Dažus no nometnes dalībniekiem jau iepriekš biju saticis manis rīkotajos pasākumos Rīgā. Tagad man ir radies nedaudz plašāks redzējums par hokeju Ventspilī un Kurzemē. Tomēr jāatceras, ka šī pasākuma galvenā doma ir dot jaunajiem hokejistiem pozitīvu lādiņu tālākai izaugsmei.»

Nometnē piedalījās arī divi mūsu pilsētas jaunie hokejisti – Mareks Egīls Mitens un Uvis Balinskis. Abiem puišiem lielāko prieku sagādājis tas, ka viņi varējuši trenēties kopā ar Latvijas labākajiem hokejistiem. «Man patika pilnīgi viss. Nometne bija ļoti laba un izdevusies. Ja tāda notiks arī nākamgad, tad droši vien piedalīšos,» atklāj Balinskis. Savukārt Mitens uzsvēra to, ka trīs dienu laikā neko daudz jau nevar paspēt apgūt, vienīgi var uzņemt vairāk pozitīvu emociju.

Lauris Dārziņš atceras, ka Ventspils Ledus hallē pirms dažiem gadiem jau ir spēlējis U18 izlases čempionātā, bet tagad prieks šeit atgriezties: «Par to man jāpateicas Oļegam, kas uzaicināja mani piedalīties šajā pasākumā, un ceru, ka arī nākamgad saņemšu šādu uzaicinājumu.»

Apskati foto!

Lasi vēl

Komentāri (0)

Pievieno komentāru:

Lai komentētu šo rakstu, lūdzam vispirms autorizēties: